ArtiklarNästa nummer
Nästa nummer
Nakenprotest
Nakenprotest
Klimatet dödar
Utan Kina - inget friluftsliv
Classic en succé - igen
Regeringen får kritik av WWF
Skvaller
Skvaller
Lars Monsen är stor
Lars Monsen är stor
Drömjobb: Äventyrare
12 blev 7
Köp rosa - rädda liv
Köp rosa - rädda liv
SM i multisport
Sista veckan - VINN KAJAK
Sista veckan - VINN KAJAK
Tävla med din bästa paddlingsbild och vinn en komplett kajakutrustning. Första pris i tävlingen är en Necky Narpa, en allround-kajak för långfärd i polyeten med roder och två packluckor. Måtten är 5 meter lång, 61 centimeter bred, sittbrunn på 80 gånger 46 centimeter och vikt 28 kilo. Vinnaren får också en Simply Magic-paddel, ett Necky-kapell och en Escape-flytväst. Det totala värdet är 10 900 kronor. De tio bästa bilderna belönas med varsitt exemplar av boken »Skärgårdspaddling - 10 pärlor längs svenska kusten« av frilansjournalisten och tidigare chefredaktören för denna tidning Håkan Wike. Det är en inspirationsbok med beskrivningar till tio paddelområden, nio porträtt och tre kapitel om packning, matlagning och navigering. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Klubb Utemagasinet
Utemagasinets shop
Utemagasinets shop
Det sociala utelivet
Det sociala utelivet
Sommarpoesi - med sol över fjäll
Sofia Ohlsén, formgivare
Digitalt friluftsliv
Digitalt friluftsliv
Digitalkameran har gjort fotografering enklare än någonsin. Bildkvaliteten är idag likvärdig med analog fotografering och dessutom är det billigt. Här är tipsen som gör dig till en bättre utefotograf.
Vaken i vaken
Vaken i vaken
Isdubbar, räddningslina, pik och ryggsäck följer med de flesta ut på isarna, lika självklart som skridskorna. Men kan du använda utrustningen när det verkligen gäller? Utemagasinet hjälper dig upp ur vaken.

Filtrering

Kategori


Tagg


Skribent