Utemagasinets shop

Utemagasinets shop

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL WEBBSHOPPEN!

2008-02-19 Ny bok om Sarek

Utemagasinets medarbetare Annika Berggren och Håkan Hjort har skrivit boken Vildmarksvandring i Sarek. Den berättar om deras vandring i området men ger också tipsen som tar dig dit. Fotot är enastående som alltid med Håkan bakom kameran.

2008-01-29 Det Vilda Sverige
Nu finns Staffan Widstrands bok Vilda Sverige till förmånligt pris i vår shop. Staffan är en av Sveriges internationellt mest prisade utefotografer och i boken bjuder han på sin kärleksförklaring till naturen.


2007-05-21 Utemat och guider
Nu finns tre nya böcker från killarna bakom succéböckerna Toppturer i Sverige och Stockholms friluftsliv. De nya är: » Kokbok för friluftskockar » Friluftsliv i Sverige - Sommar » Paddla i Stockholms skärgård

2007-04-10
Nya filmer i shoppen
Nu finns två nya filmer i vår shop. Specialpriser för er som är prenumeranter!

2007-03-21 Packa lätt!
Vid årets vildmarksmässa föreläste Jörgen Johansson om att packa och vandra lätt. Nu har han tillsammans med Martin Nordesjö startat en webbsida som heter www.fjaderlatt.se. Här finns en mötesplats och ett informationsforum för personer som är intresserade av lättpackning.

2007-01-08 Grundstens nya!
Nu finns Claes Grundstens nya bok, Terra Firma, till ett specialpris för våra prenumeranter i Uteshopen. Terra firma är ett latinskt uttryck som betyder »fast mark«. Claes Grundsten använder gärna den frasen om sitt fotograferande. I denna mycket personliga bok finns en portfolio med 115 konstfo ...

  • Få utemagasinet.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!