Vinn kajaken Point 65 XP

Vinn kajaken Point 65 XP

Svenska tillverkaren Point 65 bjuder in till en utmaning inför Stockholms Kanot Maraton där du kan vinna en kajak. Och en start i tävlingen.

Utmaningen heter PampasKajak SKM - warm up challenge. Den hålls på Pampas Kajak och första pris är en kajak, en Point 65 XP, andra pris är en Werner paddel, och tredje pris en NRS flytväst. Dessutom utdelas gratis starter i Stockholm Kanot Maraton bland deltagarna.


Så tävlar du

Du kan starta när som helst från och med nu till den 25 augusti. Start och mål är på PampasKajak, Karbergs strand i Solna. Banan går runt Kungsholmen och du får låna en Point 65 XP gratis. De sex bästa tiderna, tre herrar och tre damer, får delta gratis i SKM som också är final i PampasKajak SKM warm up challenge. Vinnaren går hem med en Point 65 XP.

Anmäl dig via e-post på skmwarmup@pampaskajak.se. Det är viktigt att du anger namn, telefonnummer, eventuell klubbtillhörighet och önskat datum.och tid för start. Utöver kajak finns möjlighet att låna paddel, flytväst och kapell.

På PampasKajak -butiken får du ditt startkort, stoppuret startar och du hoppar i kajaken och paddlar de nio kilometerna runt Kungsholmen. Halvvägs tar du en bild av yttre udden (du får exakta instruktioner före start) med den tillhandahållna vattentäta kameran.

  • Få utemagasinet.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!