Res första klass till halva priset

Res första klass till halva priset

Du som åker tåg I sommar kan göra det i första klass till halva priset med SJ.

I sommar kör SJ en kampanj för alla som blir medlemmar i SJ Prio. Det kostar ingenting och gör det möjligt att boka tio enkelresor i 1 klass till halva priset. Det gäller alla dagtåg i mån av plats.

- Det kostar inget att bli medlem i SJ Prio. Just nu bjuder vi dessutom alla nya medlemmar på 1000 bonuspoäng, säger Jan Olson, affärsutvecklingschef på SJ.


De billiga biljetterna gäller för resor mellan 28 juni 2008 och 10 augusti 2008. Enklast är att boka på www.sj.se.


- Vi vill ge våra resenärer en chans att lyxa till sommarresan i Sverige under en period när vi har få affärsresenärer ombord och därmed fler lediga platser, säger Jan Olson.


SJ Prio har fått 176 000 medlemmar sedan starten för ett år sedan. Med medlemskortet får man poäng på alla resor och allt som köps ombord på tåget. Dessutom ger varje övernattning på Scandic Hotels 300 poäng. Poängen kan sedan bytas mot resor, inköp ombord och hotellnätter.


Det går även att kombinera SJ Prio med ett MasterCard. I sommar får man dubbelt så många SJ Prio MasterCard poäng som vanligt och nya medlemmar med SJ Prio Mastercard får 2000 välkomstpoäng.

SJs Presstjänst 010-751 51 84

Varje dag reser närmare 110 000 resenärer med SJs tåg från cirka 220 stationer mellan Storlien och Berlin. 2007 omsatte SJ 8,3 miljarder kronor. 4 000 SJare arbetar för att tågresan ska vara enkel, bekväm och trygg. SJs eltåg är märkta med Bra Miljöval - de uppfyller världens tuffaste miljökrav. Frekventa resenärer samlar förmåner och poäng som medlemmar i SJ Prio.

  • Få utemagasinet.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!