Sömnlös kan ge dig pengarna tillbaka

Hur ska vakentävlingen på Playground i Stockholm gå under helgen, kommer någon av de fyra deltagarna att somna.

Det går ut på att de fyra tävlande ska hålla sig vakna så länge som möjligt, den som klarar det längst vinner. Vadslagning är på gång och du som handlar där kan välja en av dem att handla av, och visar det sig vara vinnaren blir du den egentliga vinnaren – du får nämligen pengarna du handlat för tillbaka.

Nu har tävlingen, varit igång i drygt två dygn. Alla fyra, som presenteras i den bifogade bilagan, är fortfarande vakna och är inställda på att vara det ett antal dygn till. Ni kan följa allt live på www.playgroundstores.com där en kamera livestreamas dygnet runt. De går också att se vilken puls deltagarna har just nu.

Se dom sömnlösa live

De har hittills haft ganska mycket folk som har hälsat på i butiken, som är öppen dygnet runt under tävlingen. I natt var det inne folk vid klockan 22, 03 och 06.30 och handlade grejer. Det är ju så att det pågår en slags vadhållning samtidigt i butiken. Man väljer att handla av den tävlingsdeltagare som man tror ska vinna tävlingen. Vinner denne tävlingen så får du tillbaka alla pengar. Den som har handlat för högst belopp hittills är en kvinna som handlat för totalt 22 000 kronor, däribland en kajak.

Tävlingen följs också av många: via hemsidan, bloggar och Twitter som alla flitigt uppdaterar.