Lyssna på utelivet

Lyssna på utelivet

Det ökande intresset för uteliv gör avtryck på många plan – så också på podcast-utbudet. Här kommer fyra alternativ för dig som vill vandra eller slappa till naturligt radioprat.

VILSE 
Nils Grundberg träffar uteprofiler för att diskutera enkla men nödvändiga kunskaper som krävs i naturen. Som att tända en eld, navigera med kompass och karta eller tälja en sked: "Jag vill inspirera människor att ge sig ut i naturen genom att sänka barriären och dela med mig av kunskap! Otroligt kul att så många vill vara med – som friluftsexperten Johan Skullman, överlevnadsexperten Lars Fält och fjällexperten Anna Willén från STF.

 

UR SPÅR!
Lever du på längden? Då är Svenska Skidförbundets podd Ur Spår något för dig. Tips och inspiration från bland andra Stina Nilsson och landslagets vallachef Urban Nilsson.

FRILUFTSPODDEN
Båda är friluftsbloggare och nu också friluftspoddare. Linnea Edmark och Pierre Reldin vill motverka prestationshets och låta utelivet handla om trygghet, frihet och gemenskap. 

DJURISKT KUL
En serie om fyra avsnitt för dig som vill veta hur havens djur fungerar. Programleder gör journalisten och författaren Hanna Hellquist, vid sin sida har hon Världsnaturfondens experter. 

  • Få utemagasinet.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!