Häng med oss till Pyrenéerna!

Häng med oss till Pyrenéerna!

Nog drömmer du också om att vandra i vackra Pyréenerna, i gränslandet mellan Frankrike och Spanien. Boka höstens exklusiva UTE-resa så utforskar vi området tillsammans.

Pyrenéerna är det optimala resmålet för dig som älskar att vandra i dramatisk natur, med höga berg och frodiga skogar – och aldrig mer än en dagsetapp till närmaste pittoreska pensionat. Anders Elmfors har lett grupper i området sedan 1988; han guidar oss till de vackraste stigarna och de mest oförglömliga smakupplevelserna. I slutet av september och oktober är vandringsvädret helt perfekt i Pyrenéerna, som svensk sensommar ungefär. Så ta chansen och förläng säsongen med en aktiv och minnesvärd vecka, tillsammans med oss och andra som älskar vandring.

SNABBFAKTA OM RESAN


Var? Pyrenéerna, den vilda vackra bergskedjan i gränslandet mellan Frankrike och Spanien.

Vad? En veckas magisk vandring i nationalparkerna Odesa och Gavarnie, i en liten grupp ledd av erfarna guiden Anders Elmfors. Vi är ute och vandrar hela dagarna; vissa dagsetapper är lättvandrade och andra mer krävande.

När? 29/9–6/10 2018

Hur? Vi flyger till Barcelona och fortsätter i egen buss upp i bergen. Vandringsdagarna avslutas med middag och övernattning på små lokala pensionat.

Pris: 13 900 kr (del i dubbelrum, enkelrumstillägg 2 000 kr). I priset ingår: Flyg, transporter, boende, helpension.

Bokar gör du här

 

  • Få utemagasinet.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!