Tävla om sandaler från Keen

Tävla om sandaler från Keen

Var med och tävla om Keens nya sandal Uneek. I potten finns totalt tre sandaler som har ett värde av 1 300 kronor vardera. Senast den 15 juni vill vi ha ditt svar.

Sandalerna är skapade av två snören och en sula och tanken är att komplettera fotens naturliga form och rörelse. Keen utlovar komfort och elegans i sin enklaste form och helt individuell passform. keenfootwear.com

Mer information
Keen har under våren anordnat en tävling där butiker runtom i landet har skapat vitt skilda skyltfönster med Uneek-sandalen i fokus. De fem allra mest populära skyltfönstren har gått vidare till denna omgång och nu har du möjlighet att rösta fram en slutlig vinnare… och på en och samma gång delta i månadens prenumeranttävling.

Så tävlar du 
Rösta på det skylfönster du tycker är snyggast, bland rösterna på det skyltfönster som blir populärast koras en vinnare. 

OCH VINNAREN ÄR…
I Utemagasinet nummer 4, 2015 var priset den påkostade ryggsäcken Fjällräven Kajka som har ett värde av 3 400 kronor. Vi säger grattis till Kenneth Johansson från Eskilstuna. Vi hoppas att ryggsäcken kommer till användning i många år.

 

Tävlingen är avslutad, nedan ser du de korrekta svaren (grön text).

1 . Vilket skyltfönster tycker du är snyggast?

  • Rätt svar: Femmans Sport i Göteborg
  • Svarsstatistik

  • Få utemagasinet.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!