Vinn en pannlampa från Silva!

Gillar du att vandra, paddla, tälta, åka längdskidor, springa i skogen, göra toppturer eller stigcykla? Då behöver du en riktigt bra och pålitlig pannlampa – som Cross Trail 5X från Silva.

Cross Trail 5X är särskilt anpassad för fartfyllda uteaktiviteter, men den funkar lika bra i tältet eller vid uteköket. En lättmanövrerad lampa som smidigt kan fästas på det medföljande pannbandet, på en hjälm eller ett styre – och den står pall för ett ordentligt skyfall.

Intelligent Light-teknologin innebär att ljuset samarbetar med ögat för att ge dig en naturlig och behaglig upplevelse. Till detta kommer funktionen Silva Flow Light som gör det möjligt att anpassa ljuset efter din aktivitet. Ljuskäglan breddas när du vinklar ned lampan (perfekt för lugna aktiviteter) och smalnar av när du vinklar lampan framåt (idealiskt när du springer, cyklar eller åker längdskidor).

Cross Trail 5X ger dig upp till 500 lumen; den drivs av ett lättviktsbatteri som enkelt återuppladdas med medföljande USB-kabel. En pannlampa kostar 1 199 kronor och Utemagasinet har tre stycken att fördela bland hugade läsare. 

För att tävla ska du svara på frågan nedan, senast den 2 april. Lycka till!

Tävlingen är avslutad, nedan ser du de korrekta svaren (grön text).

1 . Vad vill du helst se i ljuset från din nya Silva Cross Trail 5X?

  • Få utemagasinet.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!