Vinn supbräda från Kajaktiv!

En uppblåsbar sup-bräda som du kan vika ihop, stoppa i den tillhörande ryggsäcken och bära med dig på nästa äventyr – hur bra låter inte det? Var med och tävla om en Compact 9'6 Sup från Red Paddle Co här!

Compact 9'6 Sup från Red Paddle Co är en ny och unik produkt i sammanhanget, bara hälften så stor som konkurrenterna i nedpackad form. Det är samtidigt en bekväm och slitstark allround-bräda med skön känsla, som passar både nybörjare och mer erfarna sup-paddlare.

I uppblåst skick är brädan fullstor, 290 centimeter lång och 81 centimeter bred, och efter turen rullar du smidigt ihop den för att underlätta transport och förvaring. Materialen är utvecklade för att brädan ska fungera optimalt i vattnet och samtidigt tåla förvaring i ihoprullat skick. Själva brädan väger 8 kilo och den totala packvikten är 12,7 kilo (då ingår justerbar paddel, vattentät mobilpåse, fångrem, pump och ryggsäck). Modellen rekommenderas för paddlare upp till 95 kilo.


I samarbete med Kajaktiv ger vi dig nu chansen att vinna ett pinfärskt exemplar av Red Paddle Co Compact 9'6 Sup! Du tävlar genom att svara på frågan nedan. 

Senast den 7 maj behöver vi ditt svar. Lycka till!

Tävlingen är avslutad, nedan ser du de korrekta svaren (grön text).

1 . Vart vill du bege dig med din nya portabla sup-bräda?

  • Få utemagasinet.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!