Vinn ryggsäck från Exped!

Vad sägs om en riktigt lätt, extremt slitstark och helt vattentät ryggsäck för dina äventyrliga dagsturer? Utemagasinet har lyckats lägga vantarna på en 30-liters Whiteout från Exped – som du har chans att vinna.

Whiteout är sydd i supertunt och tåligt dyneema-material med en vattenpelare på 20 000 millimeter. Designen är snyggt avskalad och ryggsäcken sitter tajt mot kroppen när du vandrar, klättrar eller åker skidor.

30-liters är den minsta av de tre modeller som ingår i ryggsäcksserien Whiteout Alpine. Den finns i två rygglängder, S (torso 42–47 centimeter) och M (48–52 centimeter). Vikten är fjäderlätta 665 gram för den minsta modellen – och priset ligger på 3 299 kronor i butik.

För att vara med och tävla om ryggsäcken ska du svara på frågan nedan, samt ange vilken rygglängd du vill ha om du vinner. Senast 29 augusti behöver vi ditt bidrag. Lycka till! 

 

Stort grattis till Louise Spendrup i Gustavsberg som blev vinnaren!

Tävlingen är avslutad, nedan ser du de korrekta svaren (grön text).

1 . Beskriv en dagstur som du älskar – eller som du drömmer om att göra! Ange även vilken rygglängd du vill ha på ryggsäcken om du vinner.

  • Få utemagasinet.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!