Vinn vildmarkskök från Primus!

Inget ont om grillkorv och marshmallows på pinne, men vad sägs om att ta eldmaten till nästa nivå? Då är månadens läsartävling något för dig. Vi har nämligen varit hos Primus och plockat ihop två stycken paket bestående av grillgallret Aeril, stekpannan Campfire frying pan och snygga köksredskapen Campfire prep set som vi nu vill hitta nya ägare till.

Primus Aeril Large (1 399 kronor) består av ett stabilt och ihopvikbart underrede i rostfritt stål och ett triangelformat grillgaller som kan justeras i höjdled. Du kan ställa Aeril direkt i elden och grilla din mat som på en konventionell grill, men också använda eldfasta kastruller/stekpannor/kaffepannor. Vikten är 2,2 kilo för galler och underrede, förpackat i transportpåse.

Även Campfire frying pan (399 kronor) är tillverkad i rostfritt stål, med en bottenkärna av aluminium för jämn värmefördelning. Funkar fint över öppen eld och handtaget kan vikas in för smart förvaring. Campfire prep set (699 kronor) förhöjer utekock-känslan med tre lyxiga redskap i ek plus kökskniv och rivjärn.

Svara nedan vad du helst vill laga över öppen eld om du vinner ett av våra Primus-paket. Tävlingen pågår till och med 26 september. 

 

Tävlingen avgjord! Grattis till Mats Hirschman i Vreta Kloster och Johanna Larsson i Bromma!

Tävlingen är avslutad, nedan ser du de korrekta svaren (grön text).

1 . Vad vill du helst laga över öppen eld?

  • Få utemagasinet.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!