Tävla om fotoäventyr i Dovrefjell!

Publicerad

Är du intresserad av naturfoto och vill ut på äventyr? Följ med Bergans på fotosafari till norska Dovrefjell. Mellan 11-14 augusti tar ni tåget till fjällen och upplever den vackra och vilda naturen där vildren – och kanske framför allt myskoxe – lever.

Med på resan följer Helle Olsen och Uri Golman, båda profesionella naturfotografer, som tillsammans med Bergans driver projektet WILD. Inom projektet reser de runt världens sju kontinenter och dokumenterar de sista vilda platserna på jorden. I Dovrefjell håller de i en fotosafari där du har möljighet att få både fototips och inspiration till ditt naturfotande.

Tävlingen är avslutad, nedan ser du de korrekta svaren (grön text).

1. Du ansöker om att delta på Bergans hemsida http://bergans.se/adventureco. Märk din ansökan med "Utemagasinet" och kom ihåg sista anmälningsdatum – 16 juni.

http://www.utemagasinet.se - aktuellt nummer

Utemagasinet 11-2017

Skidtest – Bäst nyheterna för toppturen På med skridskorna – De tio bästa isarna i Stockholm Hufsa dig i form! Heta drycker till din termos Hitta din favoritnationalpark Inkaleden – en annan väg till Machu Picchu Nio prylar för den mörka årstiden Drömspår för längdåkare Materialvård – Så tar du hand om dina prylar

Läs mer