Vinn lättviktstält från Helsport

Publicerad

Fjellheimen 2 Superlight Camp fick toppbetyg i Utemagasinets tälttest i nummer 7/8. Detta vill Helsport fira med en tävling, där du som läsare har chansen att vinna ett eget tält!

Vi pratar alltså om ett tunneltält för två personer, som trots sin låga vikt på 1,6 kilo är stabilt och vädertåligt. Innertältet är rymligt med god takhöjd och plats även för långa tältare. Absiden rymmer packningen – kan också rullas upp när vädret är fint och ni vill njuta av utsikten.

Låter det som ett tält i din smak? Då är det bara att greppa mobilkameran. Tävlingen går ut på att ta en bild ute i naturen i sommar, på en plats där det hade varit helt perfekt att sätta upp Helsport Fjellheimen
2 Superlight Camp om du haft ett sådant.

Dela bilden + din motivering på Instagram – och glöm inte att tagga @utemagasinetsverige och #mintältplats (du behöver ha ett öppet konto för att kunna tävla via Instagram. Det går också bra att mejla bild och motivering till redaktion@utemagasinet.se).


Tävlingen pågår från och med nu och till den 24 augusti, då en värdig vinnare kommer att koras av Uteredaktionen. Lycka till!

Vinstvärde 7500 kronor. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

http://www.utemagasinet.se - aktuellt nummer

Utemagasinet 11-2017

Skidtest – Bäst nyheterna för toppturen På med skridskorna – De tio bästa isarna i Stockholm Hufsa dig i form! Heta drycker till din termos Hitta din favoritnationalpark Inkaleden – en annan väg till Machu Picchu Nio prylar för den mörka årstiden Drömspår för längdåkare Materialvård – Så tar du hand om dina prylar

Läs mer