Läsa digitalt

Läs Utemagasinet digitalt! Du som prenumererar på papperstidningen får givetvis tillgång till e-tidningen utan extra kostnad. Är du helårsprenumerant får du dessutom fri tillgång till samtliga äldre e-tidningar i arkivet – utan extra kostnad! Är du inte prenumerant men vill läsa tidningen digitalt så kan du teckna en digital prenumeration på Flipp eller Readly.

Du kan välja mellan flera olika sätt att läsa e-tidningen.

1) Läsa tidningen på datorn som prenumerant

För att du som prenumerant ska få tillgång till e-tidningen behöver du skapa ett medlemskap på vår hemsida utemagasinet.se vilket tar cirka 1 minut. Du hittar inloggningen högst upp i högra hörnet på sidan. I samband med att du blir medlem på hemsidan fyller du i ditt prenumerationsnummer för att verifiera att du är prenumerant. Efter slutförd registrering får du ett aktiveringsmail med en länk som du måste klicka på för att aktivera ditt medlemskap på sajten. Efter att du aktiverat ditt medlemskap och loggat in kan du läsa tidningen digitalt genom att klicka på E-tidningar under fliken Läs Ute digitalt i huvudmenyn. Är du helårsprenumerant får du tillgång till samtliga äldre e-tidningar som finns uppladdade i arkivet - utan extra kostnad! 
 
Klicka här för att registrera dig och börja läsa e-tidningen via hemsidan.
Klicka här för komma till E-tidnings-arkivet

2) Läsa tidningen på iPhone eller Android som prenumerant

Om du vill läsa tidningen på din mobiltelefon eller din surfplatta går du först in på vår magasinapp Flipp och skapar och aktiverar ett konto. Ladda sedan ned appen Flipp Sverige gratis i Appstore eller i Google Play och logga in med hjälp av kontouppgifterna som du skapat på Flipp.

Iphoneanvändare hittar Flipp-appen här
Androidanvändare hittar Flipp-appen här

3) Läsa tidningen digitalt som icke-prenumerant

Om du vill lösa en digital prenumeration på Utemagasinet kan du teckna en prenumeration på Flipp eller Readly. För 99 kronor/månaden får du tillgång till en uppsjö av magasin, däribland Utemgasinet. Läser tidningen gör man genom att ladda ned respektive tjänsts app, se ovan.

 

Välkommen till digitala Utemagsinet!