Utemagasinet 2-2012

I butik 1 mars 2012

Härliga vårvinter. Skidturer i Funäsfjällen. Drömvandring till Everest BC. Topptur på Mt Blanc+Chamonix-check. Skidtur i Skuleskogen på Höga Kusten. Skridskor på Östgötaisar. Fotokurs: action. Guide: vandra låglandsled. Guide: klä junior för vinterlek. Test: ullunderställ. Guide: teleskopstavar. Vinn REAL Turmat.

Visa som tumnaglar Visa som lista

Prenumerera på Utemagasinet

Sveriges ledande frilufts- och äventyrsmagasin har funnits sedan 1980. Tidningen kommer ut med tio nummer per år; sammanlagt runt 800 sidor om uteliv och äventyr.

Vandring, cykling, paddling, klättring med mera i olika former är huvudämnen sommartid.

Turskidåkning, längd, telemark, toppturer och långfärdsskridsko dominerar vintertid. Varje nummer innehåller minst ett inslag från områden utanför Sveriges gränser.

I Utemagasinet hittar du också de bästa produkttesterna, de utförligaste utrustnings- och aktivitetsguiderna samt smarta tips om hur du gör friluftslivet enklare och roligare.

Allt material produceras av redaktionen eller beställs genom frilansmedarbetare.

Redaktionen ligger sedan 1994 i Åre och är en av tidningar inom Egmont Publishing AB. Tidningen Åka Skidor produceras inom samma väggar men med en annan redaktion.

Beställ prenumeration och betala direkt online

http://www.utemagasinet.se - aktuellt nummer

Utemagasinet 3/2016

Vad passar bättre än att fira vårens intåg med ett riktigt kajakäventyr? Följ med oss till Vilda Västkusten och njut av både öppna hav och ett rikt djurliv. En hederlig kanadensare, kan det vara något? Vi har träffat Matthew Larsson-Clifford som gärna slår ett slag för den praktiska kanoten. Karin Wallén och Sara Arnald har gett sig ut i Dalslands vidsträckta kanallandskap. De fann vidsträckta sjöar, djupa skogar och vatten som både går att dricka och paddla i. I vårens prylguide hittar du 185 prylar för uteliv. Här hittar du allt du någonsin velat köpa, och lite till.

Läs mer