Fråga Hanna

Fråga Hanna

FOTO: MARTIN JAKOBSSON Den nyaste experten på vår hemsida heter Hanna Mellin. Passa på att fråga henne allt om klättring, expeditioner och big wall. Det är nämligen Hannas livs passion.

För bara en månad sedan var Hanna Mellin på expedition i Pakistan. Det var berget Shipton som hägrade men diverse omständigheter fick deltagarna att tänka om. Istället blev det en nytur på Cats Ear Spire i samma område.

Andra stora upplevelser har varit Yosemite i USA, The Nose på El Cap som big wall och som första svenska replag på en dag. Mer om Hannas klättring och expeditoner hittar du på shipton.se.

Annars är det Bohuslän som är Hannas hemmaklippor även om hon bor i Göteborg. Hon är 28 år, har klättrat utomhus sedan 1996 och är auktoriserad klippklätterinstruktör. Till vardags heter arbetsplatsen Fjällsport, klätterbutiken mitt i Göteborg. Tidigare var Lofoten hemma för Hanna där hon jobbade som inkstruktör. Mycket klättererfarenhet har hämtats i USA men också i Kanada, Mexico, Australien, Thailand, Spanien, Frankrike, England och Norge.

Nu finns Hanna alltså tillgänglig som en av våra experter att svara på frågor inom sitt specialområde.

”Jag kan svara på frågor om klippklättring, big wall, expeditioner och utrustning” säger Hanna till utemagasinet.se.

  • Få utemagasinet.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!