Medvind för Vikingarännet!

Medvind för Vikingarännet!

FOTO: Keith Samuelsson SKRIDSKO Den andra eller tredje söndagen i februari går Vikingarännet, det klassiska skridskoloppet mellan Uppsala och Stockholm. I år finns flera nyheter, berättar Anders Tysk som ansvarar för tävlingen.

Vi kan inte ge några garantier, säger Anders Tysk,ansvarig för Vikingarännet, men om det ett par tre dagar innan är entydigt vilken vinden på loppdagen kommer att vara, kommer vi att kunna ha starten antingen i Uppsala eller i Stockholm. Därför preparerar vi nu för ytterligare en servicestation mellan Krusenberg och ett eventuellt mål i Skarholmen (Uppsala). Som vanligt är det andra och tredje söndagen i februari (10:e eller 17:e) som är alternativa dagar.

Ytterligare en nyhet är att vi kommer att köra Vikingarännet kortis (ca 20 km) på tre ställen efter banan. Notera att du kan anmäla dig vid starten. Efter att vi förra årets dåliga issäsong ändå lyckdes genomföra den kanske bästa tävlingen hittills räknar vi med ett välbesökt Vikingaränn 2008. Mer info på www.vikingarannet.com

Välkomna

  • Få utemagasinet.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!