Kajakdejta i sommar

Kajakdejta i sommar

Sverige är ett av världens singeltätaste länder, och allra flest solokvistar lär finnas i Stockholm. Det vill kajakföretaget Point 65 och dejtingsajten Match ändra på.

Varje fredag under juni, juli och augusti arrangerar Point 65 och Match guidade paddlingar exklusivt för singlar, med utgångspunkt från Point 65 Kayak Center mellan Karlbergsbron och Pampas Marina.
– Vi tror att paddling i vår fantastiskt vackra stad är en perfekt aktivitet för singlar. Man kan småprata om det man ser, men ändå hinna spana in varandra, säger Richard Öhman, grundare av Point 65.

Nybörjare och erfarna välkomna
För att delta ska du alltså vara singel, och dessutom heterosexuell – men någon erfarenhet av paddling behöver du inte ha. Både nybörjare och mer erfarna är välkomna att haka på turerna, som gör det möjligt att kolla in kända sevärdheter som stadshuset, Karlbergs slott och Långholmen från vattnet.

Arrangemanget kostar 399 kronor per person. För det får du utrustning, guide, mingel med tilltugg och alkoholfri dryck. För anmälan och mer info, gå in på www.point65.se

  • Få utemagasinet.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!