Vinn rullväska från Arc'teryx!

Är du en av dem som brukar resa med pjäxor, kängor, kök, hjälmar, verktyg, selar och isyxor. Då ska delta i vår utlottning av en exklusiv rullväska från Arc'teryx!

Arc'teryx nya rullväska Rolling Duffel finns i storlekarna 80 och 110 liter och liknar ingen tidigare rullväska. Rolling Duffel är särskilt framtagen för äventyrare som ställer höga krav på material och funktion. För att ge väskan maximal packvolym och hållbarhet har produktutvecklarna i Vancouver satt ett stabilt ramsystem utanpå väskan. Tejpade sömmar och ett förstärkt ytskikt ger ett fullgott skydd mot väder och vind.

Med Rolling Duffel i släptåg kan du även säga hejdå till underdimensionerade hjul som inte tål minsta gruskorn. De stora och kraftfulla hjulen gör att du lätt och smidigt kan dra även en fullpackad väska genom grus, snömodd och över trottoarkanter.


Visst låter det bra? Allt du behöver göra för att vinna ett eget exemplar av den här finfina väskan är att berätta vem du vill ta med dig på nästa äventyr – och varför du vill åka med just hen. Du kan tävla här nedan men även på Facebook och på Instagram, håll utkik efter kommande tävlingsinlägg.

Senast den 29:e mars behöver vi ditt bidrag!

 

Vinstvärde 4 199 kronor. Observera att prylarna i väskan ej ingår i vinsten samt att utlottningen gäller en Rolling Duffel på 80 liter.

 

Grattis till Linda Skogfält i Stockholm som kammade hem priset!

Tävlingen är avslutad, nedan ser du de korrekta svaren (grön text).

1 . Vem vill du ta med dig på nästa äventyr och varför vill du resa med just hen? Vi behöver ditt tävlingsbidrag senast den 29:e mars.

  • Få utemagasinet.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!