Vinn underställ från Aclima!

Är du också såld på merinoull närmast kroppen? Eller nyfiken på att prova? Utemagasinet har lagt ullvantarna på två stycken underställ från norska Aclima, av nya modellen Designwool Glitre, som du nu har chansen att vinna.

Glöm inte att ange storlek och om du vill ha dam- eller herrmodellen om du vinner.

Aclima har flera olika ullkollektioner för olika syften. Designwool består av mjuka och funktionella plagg som värmer på fjällturen och är snygga nog att mysa runt i på fjällstationen. Glitre-stället är stickat i 100 procent merinoull (210 g/m2), det har en kroppsnära passform och mjuka flatlock-sömmar för bästa komfort.

Långkalsongen, Designwool Glitre Longs, har mjuk ull på insidan av midjeresåren. Tröjans låga krage – Mock Neck – värmer skönt runt halsen, och dragkedjan fram ventilerar snabbt vid behov. Plaggen finns i herr- och damstorlekar, i två olika färgkombinationer. Priset är 1 150 kronor för långkalsongen och 1 200 för tröjan.

Tävla senast 21/1 genom att svara på feågan nedan. Glöm inte att ange storlek och om du vill ha dam- eller herrmodellen om du vinner. Lycka till!

 

Stort grattis till Hanna Karlsson och Anders Östman som blev vinnare av varsitt underställ!

Tävlingen är avslutad, nedan ser du de korrekta svaren (grön text).

1 . Aclima har sin bas i Norge sedan starten 1939, men var ligger fabriken där underställen tillverkas?

  • Få utemagasinet.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!