Vinn dunjacka från Stellar!

På alla fjällnördars packlista: en supervarm, lätt och smart dunjacka. Den där som åker jojo upp och ner i ryggsäcken på toppturen i takt med att vädret och ansträngningen växlar. Är den lika snygg som Ultralight Down Hood från Stellar Equipment bär du den lika ofta till vardags. Nu har du chans att vinna en!

Ultralight Down Hood från Stellar Equipment är i första hand ett värmande mellanlager, med ganska slimmad design för att passa under skaljackan. Den är fulladdad med dun i superkvaliteten "power platinum" (1 000 i fyllnadsgrad), som på ett ögonblick går från tajt komprimerat i packningen till fluffigt och värmande på kroppen.

När jackan ska ner i ryggsäcken packar du den smidigt i sin egen ficka. Både dunet och yttertyget i supertunn ripstopnylon står emot busväder. Ultralight Down Hood kostar 3 295 kronor på stellarequipment.com, där all försäljning sker (plus i deras showrooms i Åre och Zermatt). Affärsidén är att producera högkvalitativa och funktionella plagg till bra priser genom att kapa mellanhänderna. Så, vill du ta chansen och vinna en egen Ultralight Down Hood? Vi har två stycken att tävla ut, en i dam- och en i herrmodell. Svara på frågan nedan och ange om du önskar en dam- eller herrjacka. 

 

Stort grattis till Michaela Hertzberg och Hans Engström som vunnit varsin dunjacka! 

Tävlingen är avslutad, nedan ser du de korrekta svaren (grön text).

1 . Stellar säljs i första hand via hemsidan stellarequipment.com, men det finns en fysisk butik i Sverige. Var ligger den?

  • Få utemagasinet.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!