Vinn trestegsraket från Hestra!

Kylan drar in, vinden friskar i – och du vill ut på äventyr. Men hur hålla händerna torra och lagom varma? Nu har du chansen att vinna ett helt handsksystem från Hestra, med tre utvalda modeller.

Handskspecialisten Hestra vill slå ett slag för lager-på-lager-principen, att kombinera handskar med olika funktioner beroende på väder och aktivitetsnivå. Du tänker precis som när du klär kroppen i underställ, mellanlager och skal. Linern är handens underställ, som värmer och transporterar fukt från huden. På den trär du en bashandske, med fast eller löstagbart foder, som både värmer och skyddar handen. Är det riktigt utmanande väder, eller om du ska stå stilla länge, förstärker du ytterligare med en tålig skalhandske.

Bashandsken fungerar förstås fint på egen hand i normal kyla, men med liner och skalhandske ökar du värmen med 50 procent – ett gott skäl att ha dessa på lut i ryggsäcken eller jackfickan.

Låter det vettigt? Då ska du vara med i denna tävling, där du har chansen att vinna ett helt handsksystem från Hestra, med tre utvalda modeller. Det handlar om linern Merino Touch Point (375 kronor), bashandsken Army Leather Heli Ski (1 300 kronor) och skalhandsken Seam Sealed Hydra (895 kronor).

För att tävla ska du svara på frågan nedan – och glöm inte att fylla i din handskstorlek. Tävlingen pågår till den 25 mars. Lycka till!

 

Tävlingen är avslutad.

Stort grattis till vinnaren Linn Linde i Åtvidaberg!

Tävlingen är avslutad, nedan ser du de korrekta svaren (grön text).

1 . Var kan du hitta Hestras huvudkontor?

  • Få utemagasinet.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!