Vinn termos + plunta från Stanley!

Kyligt ute? Lösningen stavas varm dryck. En rejäl termos är med andra ord ett måste på höstvandringen, skidutflykten, toppturen, skridskoäventyret. I månadens läsartävling kan du därför vinna just en sådan – närmare bestämt Classic Bottle från Stanley.

Classic Bottle från Stanley håller varm dryck varm i 24 timmar (och kall dryck kall i 120 timmar, för den delen). Att denna ikoniska termos heter just Classic är ingen slump. Det var fysikern William Stanley som, för mer än 100 år sedan, skapade världens första okrossbara termos helt i stål och med vakuum-isolerade väggar.

Varumärket som bär hans namn erbjuder idag ett brett sortiment av tålig utrustning för den som vill ta med sig mat och dryck, både till vardags och i det vilda.

Classic Bottle finns i ett flertal storlekar från 0,5 till 1,9 liter. Det är den smidiga 0,75-litersmodellen vi tävlar ut – tillsammans med matchande fickpluntan Classic Wide Mouth Flask, som rymmer 0,23 liter av din favoritdricka.

Vi har tre kit med termos och plunta att fördela, till ett värde av 698 kronor kitet. Räck upp en hand om du vill vinna dessa härliga klassiker! Sedan fyller du i tävlingsformuläret här nedan, senast den 9 december. Lycka till!

Tävlingen är avslutad, nedan ser du de korrekta svaren (grön text).

1 . Vad är din bästa termosdryck?

  • Få utemagasinet.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!