Skida med ute 2023

HÄNG MED UTEMAGASINET och proffsen TILL SKIDA MED UTE 28-30 JANUARI I STORHOGNA!

Unik chans att utveckla din skidåkning!

Siktar du på vasaloppet eller vill du bara ha mer längd i livet? Häng med Utemagasinet på längdskidläger till vackra Storhogna Högfjällshotell & Spa! Tillsammans med Utemagasinet bjuder Storhogna Högfjällshotell & Spa och våra partners på ett fullspäckad program under dagarna 28-30 januari 2023. Läs mer och boka din plats under fliken ”Boka”

Våra professionella tränare Johan Olsson, Anna Olsson, Sanna Peterson Hallberg och Sofie Lantto står för högklassig träning under Skida med Ute 2023.

Det blir teknikträning och skidstyrka både i och utanför spåret, samt yoga och avslappningsövningar för trötta skidåkare. Lägret passar alla som vill åka längd och anpassas efter nivå. Deltagarna delas in i grupper efter kunskap. Vi har tre grupper, nybörjare, medel och avancerad!

”Jag är lyrisk och tyckte att hela helgen var så bra! Dels beror det på coacherna som är riktiga stjärnor och även pedagogiskt duktiga. De bjöd verkligen på sig själva och sina kunskaper även under tid som inte var teknikpass. Hela arrangörsteamet gjorde det jättebra (inklusive samarbetspartners), det var gemytlig stämning.”

– Sagt av deltagare från Skida med Ute 2022

”Verkligen väl arrangerat. Mycket hjärta och engagemang från coacher och event-personal.”

– Sagt av deltagare från Skida med Ute 2022