Res med UTE

5 skäl att vandra i Schweiz med Utemagasinet

28/8 till 2/9 arrangerar Utemagasinet en vandringsresa till härliga Ticino i södra Schweiz, i samarbete med Go Slow Travel. Här har vi listat fem skäl för dig att haka på – själv eller tillsammans med någon/några du gillar.

Ute tipsar – Vandra i Transsylvanien

Häng med Äventyrsresor till Karpaterna och dess utlöpare Piatra Craiului och Bugecibergen. Vi vandrar från små bergsbyar i Karpaternas dalgångar mellan imponerande bergsmassiv. Terrängen är kuperad och vår belöning blir hisnande naturupplevelser med fantastiska vyer över berg, dalar och raviner. Utemagasinet var i Transsylvanien sommaren 2019 och vi kan varm rekommendera er resan.

Vandra i Altaibergen med Utemagasinet

Hänförande vyer med branta berg och strida floder lockar resande från hela världen till Altais vilda och varierande natur. Välkommen på en pionjärresa med vår färdledare Linda Åkerberg.

Häng med oss till Pyrenéerna 2019!

Blev du lockad av vårt reportage om Pyrenéerna? Ta chansen och utforska vilda berg och dalar i sommar, tillsammans med guider från Cykla & Vandra.

Skida med Ute!

SKIDA MED UTE 2021 ÄR INSTÄLLT! Vi upprepar årets succé! Utemagasinets längdläger Skida med Ute kommer tillbaka 14-16 januari 2021. – Lägret riktar sig till alla som vill spetsa till sin längdskidåkning, inför Vasaloppet eller rent allmänt. En chans att logga ut från vardagslivet och leva lyxigt längdliv några dagar med eminent coachning, säger Utemagasinets chefredaktör Marie Kjellnäs.[b][/b]