Scandinavian Outdoor Award

Prisade prylar inför 2022

Branschpriset Scandinavian Outdoor Award hyllar de bästa uteprodukterna inför våren och sommaren 2022. Vi har valt ut tre av vinnarna.

Bergans och Icebug prisas

Det är tydligt att hållbarhet och miljö är årets ledord i Scandinavian Outdoor Award. Det största priset kammades hem av Bergans of Norway för en helt cirkulär anorak och en helt cirkulär affärsmodell. Den näst mest prestigefyllda utmärkelsen är Sustainability Award. Denna gång går det till Icebug för Follow the Footprints – inte bara en produkt utan ett komplett system för transparens och spårbarhet.

De bästa friluftsprodukterna korade

Vinnarna i Scandinavian Outdoor Award är korade. Efter ihärdigt testande och många jurymöten, denna gång online, är det nu klart. Juryn var mycket imponerad av bidragen och totalt vann fem nominerade produkter en Scandinavian Outdoor Award för vår/sommar 2021.

Vinnarna i Scandinavian Outdoor Award

Scandinavian Outdoor Group delar varje år ut Scandinavian Outdoor Awards på den internationella branschmässan Outdoor i Tyskland. Den största vinnaren blev svenska Morakniv och andra segrare blev: Organotex, Hultafors, Reima Tretorn och We aRe SpinDye.

Scandinavian Outdoor Award – Vinnarna

Efter två och en halv dag med tuffa tester utomhus och livliga diskussioner har den internationella juryn korat de bästa friluftsprodukterna i Scandinavian Outdoor Award 18/19. Ny i juryn för i år är ingen mindre än Utemagasinets chefredaktör Marie Kjellnäs.