Frågor & Svar

Häng med Utemagasinet till Utefest 9-11 september i Friluftsbyn – höga kusten!
Vad är skillnaden mellan Utepass & utepass light?

Utepass är för dig som vill kunna ta del av alla spännande aktiviteter och hela programmet under UTEFEST. Om du istället är ute efter tre lugna sköna dagar med möjlighet till att vara med på ett begränsat antal aktiviteter, då är Utepass Light för dig. Läs gärna mer om Utepass och Utepass Light HÄR och välj det som passar bäst för just dig!

hur bokar jag in mig på aktiviteter?

Du som har ett Utepass (ej Utepass Light) kommer att få ett mail skickat till den mailadress som du angav vid bokningstillfället där en länk kommer att finnas bifogad. Denna länk är till bokningssidan för UTEFESTS aktiviteter där du söndag 28 augusti kommer att ha möjlighet till att boka in dig på de spännande aktiviteter som du vill vara med på.

Aktiviteten som jag vill vara med på är fullbokad?

Ingen fara! Aktiviteterna under UTEFEST sker vid upprepade tillfällen så att du ska kunna ta del av så många äventyr som möjligt. Dagen innan aktiviteten ska gå av stapeln släpps 25% av platserna på bokningssidan. All bokning av aktiviteter sker på webben.

boende under utefest?

Du bestämmer själv om du vill bo i eget tält eller stuga. Både tältplats och stuga bokas separat genom FriluftsByn, BOENDE

Frågor eller funderingar?

Vid frågor gällande Utemagasinets event UTEFEST 9-11 september kontakta: Projektledare Clara Dahlin, clara.dahlin@egmont.se