Boka

eN MÖTESPLATS FÖR FRILUFTSLIV


13–15 maj arrangerar Utemagasinet friluftsfestivalen Utehelg på Värmdö — en mötesplats för barn och vuxna som älskar eller är nyfikna på natur och friluftsliv. Platsen
är Skeviks Gård med omgivande stigar och vatten, beläget mitt i skärgården men bara 20 minuter från Stockholm.I dagarna tre rullar vi ut ett smörgåsbord fyllt av guidade turer, workshops, utmaningar, aktiviteter, föreläsningar och aha-upplevelser. Som alltid bjuds det på grundläggande
friluftskunskap, koll på utrustning och turplanering — men också på nya insikter och inspiration för den som tror sig ha testat det mesta.
Lär dig mer om hållbart friluftsliv På årets Utehelg fokuserar vi extra på hållbart friluftsliv. Lär dig mer om allemansrätten, hållbart resande, att laga/vårda din utrustning
— och missa inte vår stora Uteloppis!

På kvällarna äter och dricker vi gott, antingen en trerättersmeny i resturangen på Skeviks Gård, eller så väljer man en enklare middag i vårt mattält.
Kanske vill du hellre laga din egen middag framför tältet i den vackra vårnatten. Här finns alternativ för alla!
Livemusik och skönt häng vid lägerelden är ett självklart alternativ när magarna är mättade. Välkommen till tentipin vid stranden för skönt häng och härligt sällskap.

Utehelgs öppettider

Fredag kl 11.00 – 23.00
Lördag kl 07.30 – 23.00
Söndag kl 07.30 – 14.00

De som förköper sitt aktivitetspass (295 kr) innan 25 april får en fin väska från RAB fylld med bland annat Utemagasinets specialdesignade eventbuff vid incheckning. (Hämtas ut vid incheckning på Utehelg)

Vad ingår i priset?

Utepass 13-15 maj – Vuxen 195 kr/ Ungdom 95 kr (från 8-18 år)
Detta pass ger dig tillgång till eventområdet (ej bokningsbara aktiviteter)
I eventområdet kommer våra partners hålla workshops, du kan spana in och testa produkter, lyssna på föreläsningar, kika på filmer, handla på uteloppisen, spela kubb eller hänga kring lägerelden.

Aktivitetspass 13-15 maj -295 kr
Detta pass köper du utöver Utepasset. Aktivitetspasset ger dig möjlighet att boka in dig på inspirerande workshops som erbjuds i området under hela helgen.
Rekommenderad ålder för bokningsbara aktiviteter är 8 år och uppåt. Barn och ungdom under 18 år får vara med på aktiviteter i sällskap/medgivande av ansvarig vuxen.  (Bokningslänk för aktiviteter skickas ut 10 dagar inför eventstart)

Ditt Utepass och Aktivitetspass hämtar du ut vid incheckning i UTEHELG informationstält på området!
Spar ditt bekräftesemail som bevis på köp av pass.

Boende

 Boendealternativ hittar du på under fliken boende eller på skeviksgård.se. Där finns möjlighet att boka både självhushåll, tältplats eller ett rum på hotellet. 

mat

Finns att köpa på Skeviks Gård, för självhushåll rekommenderar vi butikerna vid Värmdö Marknad.