Läs utemagasinet digitalt

Läs Utemagasinet digitalt! Du som prenumererar på papperstidningen får givetvis tillgång till e-tidningen utan extra kostnad men även du som inte prenumererar kan läsa Utemagasinet som e-tidning genom att teckna ett abonnemang på Flipp eller Readly. Nedan hittar du våra digitala alternativ för mobil, surfplatta och desktop.

Du kan välja mellan flera olika sätt att läsa e-tidningen.

1) Läsa tidningen digitalt som prenumerant

För att läsa tidningen digitalt som prenumerant går du först in på vår magasinapp Flipp och skapar och aktiverar ett konto kopplat till din prenumeration. När du aktiverat ditt konto kan du välja att läsa tidningen direkt på din dator eller på surfplatta eller mobil. För att läsa tidningen på surfplatta eller mobil ska du först ladda ned appen Flipp Sverige i Appstore eller i Google Play. Logga sedan in med hjälp av kontouppgifterna som du skapat på Flipp.

IOS-användare hittar Flipp-appen här
Androidanvändare hittar Flipp-appen här

2) Läsa tidningen digitalt som icke-prenumerant

Om du vill lösa en digital prenumeration på Utemagasinet kan du teckna en prenumeration på Flipp eller Readly. För 99 kronor/månaden får du tillgång till en uppsjö av magasin, däribland Utemgasinet. Läser tidningen gör man genom att ladda ned respektive tjänsts app.

IOS-användare hittar Flipp-appen här
Androidanvändare hittar Flipp-appen här
IOS-användare hittar Readly-appen här
Androidanvändare hittar Readly-appen här

Välkommen till digitala Utemagsinet!