Stekhällsmat – så blir du en mästerkock
Vad är egentligen det viktigaste att tänka på vid matlagning på stekhäll? Vi vände oss till Tobias Eklund på Dalum för eldig expertis.
Stekhällsmat – så blir du en mästerkock Läs mer »
Vad är egentligen det viktigaste att tänka på vid matlagning på stekhäll? Vi vände oss till Tobias Eklund på Dalum för eldig expertis.
Stekhällsmat – så blir du en mästerkock Läs mer »
Visst känns det fint att laga utemat från grunden, men ibland finns varken tid eller ork. Så, här kommer en mycket smaklig genväg signerad utekocken Sussi Jonsson.
Gulasch med purjolök, naturgodis & chili Läs mer »
Svamp är ju inte bara mat, utan lika mycket friluftsliv och gemenskap. Är inte det exakt vad du behöver i höst? Utekocken Pontus Karén har komponerat ett recept för Utemagasinets räkning.
Pasta med kantareller och blek taggsvamp Läs mer »
Vad gör du med din svamp? Får det lov att vara en toast, soppa eller en mustig gryta? Här är 6 urgoda svamprecept att njuta av.
6 urgoda svamprecept att laga ute Läs mer »
Crêpes på tur? Ja visst! Visst känns det fint att laga utemat från grunden, men ibland finns inte tiden. Här kommer ett enkelt och väldigt gott recept skapat av utekocken Sussi Jonsson.
Lätta crêpes på uteköket Läs mer »
Adjö, grillkorv och frystorkat! Vi lär oss ånga fisk, röka grädde och baka kladdkaka över flammande eld, med spännande tekniker.
Lär dig laga lyxigt ute Läs mer »
Visst känns det fint att laga utemat från grunden, men ibland finns varken tid eller ork. Så, här kommer en mycket smaklig genväg, signerad utekocken Sussi Jonsson.
Superenkelt på uteköket: Wrap med pulled pork Läs mer »
Det är fältugnens tur att trenda bland friluftsfolket. Här kommer ett gott recept skapat av utekocken Elle Nikishkova, som just nu är aktuell med boken Laga mat i fältugn.
Bakade granola-äpplen i fältugnen Läs mer »
Efter stormköket och stekhällen är det fältugnens tur att trenda bland friluftsfolket. Men hur använder man en sådan? Det vet utekocken Elle Nikishkova.
Ta med ugnen ut i skogen Läs mer »
Det fältugnens tur att trenda bland friluftsfolket. Här kommer ett underbart recept skapat av utekocken Elle Nikishkova, som just nu är aktuell med boken Laga mat i fältugn.
Recept för fältugn: Pulled pork i porter Läs mer »