Vinn äventyrliga barnboken "Det stora tältäventyret"!

Vinn äventyrliga barnboken "Det stora tältäventyret"!

Följ med på ett äventyr med stjärngnistrande natthimlar och sprakande lägereldar, en hemlig underjordisk värld och en spökgrotta där det kanske – eller kanske inte – finns ett kungahjärta begravet. Nu lottar vi ut tre ex av den nya boken "Äventyrliga Klubben - Det stora tältäventyret".

Äventyrliga Klubben är en serie med spännande barnböcker om friluftsliv, miljö, näräventyr och natur. Böckerna passar åldern 5-10 ungefär och är skrivna av Utemagasinets medarbetare Emma V Larsson.

I den första delen Det stora skogsäventyret gav sig huvudpersonen Vidar ut på sitt livs första vandring. Nu kommer den fristående fortsättningen Det stora tältäventyret och Vidar ska ut och tälta för första gången – dessutom med sin idol – äventyraren My Modig. De åker till en vacker ö, men naturen där är i fara. Plötsligt är det upp till Vidar och My att rädda ön. Men vem är det som smyger utanför tältet om natten, och stämmer legenden om ö-spöket? 

Förutom en spännande berättelse med sagoelement får läsaren ta del av friluftsfakta, som vad allemansrätten innebär, hur man friluftsbajsar, gör upp eld och hur den perfekta tältplatsen ser ut. 

Vi har tre ex att tävla ut! Tävlinge pågår till den 22/4. Allt du behöver göra är att svara på frågan nedan. Lycka till!

Tävlingen är avslutad, nedan ser du de korrekta svaren (grön text).

1 . Vem vill du ge den här boken om du vinner?

  • Få utemagasinet.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!