Vinn en startplats i Långloppscupen!

Har du också fastnat för stigcykling? Då ska du spana in månadens tävling – du har chans att vinna en startplats till långloppscupen i mountainbike!

Om du gillar stigcykling känner du säkert till Långloppscupen, där sju av landets mest intressanta långlopp på mountainbike ingår. Det handlar om lokalt arrangerade folkfester runtom i syd- och mellan­sverige, som samlar allt från nyfrälsta ­cyklister till den yppersta eliten. 

Oavsett om det är naturupplevelsen, ­utmaningen eller cykelgemenskapen som är din största drivkraft har du allt att vinna på att haka på Långloppscupen 2024. De olika loppen, eller deltävlingarna om du så vill, har alla sin särart beroende på naturtyp och när under säsongen de går av stapeln. De är mellan 70 och drygt 90 kilometer­ långa och samtliga är god­kända som ­seedningslopp till Cykelvasan.

För att trygga återväxten inom stigcyklingen ­arrangeras också kortare ungdoms- och ny­börjarlopp i samband med de längre ­tävlingarna.

Nu har du ­chansen att vinna en startplats till valfri ­tävling i Långloppscupen 2024. Allt du ­behöver göra är att fylla i dina kontaktuppgifter – och ­berätta vilken ­tävling du vill köra och varför. 

Senast den 15 april behöver vi ha ditt svar, för att hinna meddela samtliga sju vinnare i tid inför loppen. Du kan vara med och tävla om startplatser i flera lopp, men bara vinna en. Mer info om de olika loppen hittar du på langloppscupen.se. Lycka till!

4/5 Billingeracet, Skövde 

26/5 Lida Loop, Stockholm 

30/6 Ränneslättsturen, Eksjö 

7/7 Mörksuggejakten, Rättvik 

28/7 Engelbrektsturen, Norberg

31/8 Bockstensturen, Varberg 

8/9 Stenbocksturen, Boxholm

Tävlingen är avslutad och vinnarna meddelas inom kort!