Vinn löparkläder från Hellner!

Att springa i skog och mark är ett riktigt lyckopiller. Eller vad sägs om frisk luft, naturliga intryck, starkare hjärta och rofylld själ – på bara någon timme? Nu har du chansen att vinna ett komplett löpar-kit från Hellner.

 

Som skidåkare på elitnivå har Marcus Hellner tillbringat åtskilliga år i löparspår, branta grässlänter och saftiga myrar. Han vet vad som krävs av utrustningen för att träningen ska kännas smidig och effektiv. Det är därför hans Kuoranen Wind Jacket är lätt och mjuk, har hög krage som skydd mot kyliga vindar och ventilerande mesh under ärmarna. Jackan finns i både herr- och dammodell, vikten är cirka 160 gram. Tillhörande Mustavaara Tights är sydda i ett stretchigt och följsamt material med bred resår i midjan. Mesh i knävecken ger skönt luftflöde, reflexdetaljer känns bra mörka kvällar – och du får två förvaringsfickor, varav en med blixtlås.

Utemagasinet har två kompletta kit att lotta ut, bestående av jacka och tajts för dam respektive herr. Vinstvärdet är 1 390 kronor per kit. Svara på frågan nedan senast 11 juni för att tävla, och glöm inte ange storlek för respektive plagg.

Lycka till med löpningen! 

Tävlingen är avslutad, nedan ser du de korrekta svaren (grön text).

1 . Var springer du helst?

  • Få utemagasinet.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!