Tävla om utekläder för de minsta från Didriksons

Publicerad

I över hundra år har Didriksons tillverkat funktionella plagg som håller regn och blåst. Var med och tävla om tåliga utekläder för de allra minsta.

Nu har du chansen att vinna byxan Waparra och anoraken Moorakoo. Bägge plaggen är fodrade och har tejpade sömmar. Vind- och vattentäta upp till 5000 mm (inte ett regnplagg men klarar sig länge i regn) och tillverkade i ett material som andas.

Justerbara hängslen och avtagbar huva. I byxben och i ärmarna på jackan finns en invändig söm med vilken du kan förlänga plaggen en storlek. Blixtlåsförsedda fickor på bägge plaggen, även en dragkedja i sidan på jackan som gör det lättare att ta på- och av. Reflexerdetaljer, finns i strl 90 - 130 cl. Värde jackan 700 SEK, byxorna 500 SEK.

http://www.utemagasinet.se - aktuellt nummer

Utemagasinet 11-2017

Skidtest – Bäst nyheterna för toppturen På med skridskorna – De tio bästa isarna i Stockholm Hufsa dig i form! Heta drycker till din termos Hitta din favoritnationalpark Inkaleden – en annan väg till Machu Picchu Nio prylar för den mörka årstiden Drömspår för längdåkare Materialvård – Så tar du hand om dina prylar

Läs mer