Sista veckan - VINN KAJAK

Sista veckan - VINN KAJAK

Tävla med din bästa paddlingsbild och vinn en komplett kajakutrustning. Första pris i tävlingen är en Necky Narpa, en allround-kajak för långfärd i polyeten med roder och två packluckor. Måtten är 5 meter lång, 61 centimeter bred, sittbrunn på 80 gånger 46 centimeter och vikt 28 kilo. Vinnaren får också en Simply Magic-paddel, ett Necky-kapell och en Escape-flytväst. Det totala värdet är 10 900 kronor. De tio bästa bilderna belönas med varsitt exemplar av boken »Skärgårdspaddling - 10 pärlor längs svenska kusten« av frilansjournalisten och tidigare chefredaktören för denna tidning Håkan Wike. Det är en inspirationsbok med beskrivningar till tio paddelområden, nio porträtt och tre kapitel om packning, matlagning och navigering. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Så här tävlar du
Min bästa paddlingsbild är temat för tävlingen och motiven kan vara allt inom paddling: Fors, motion, tävling, långfärd, expedition, camping, mat, detaljer, fart, ansikten, vattenstänk, under ytan, årstider och miljö.

Tävlingen är öppen för alla. Juryn består av Utemagasinets redaktion. Tidningen förbehåller sig rätten att publicera inskickade bidrag med bildtexter och fotografens namn. Vår huvudsponsor Outdoor sports har också rätten att presentera den vinnande bilden på sin hemsida. Varje person kan delta med högst tre bilder i tävlingen.

Digitala bilder skickas i upplösning 300 dpi och 150 gånger 250 millimeters storlek i jpg-format till redaktionen snabel-a utemagasinet.se, ämne »Kajakfoto«. Skriv en bildtext som beskriver motivet, namn, adress och telefonnummer i mejlet. Det går också bra att skicka dior och papperskopior till Utemagasinet, Box 164, 830 14 Åre, märk kuvertet »Kajakfoto«. Alla fysiska bilder ska vara märkta med bildtext som beskriver motiv samt namn, adress och telefonnummer.

Senast den 1 februari 2008 vill vi ha ditt bidrag. Vinnarna publiceras i Utemagasinet 3/08.

Av: Redaktionen

  • Få utemagasinet.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!