UTEFEST SOM JULKLAPP

Vill du hänga med på Utefest i Järvsö 6–8 september? Fram till 31 december får du 2 biljetter till priset av 1 – en perfekt julklapp till friluftsälskaren.

Kom 2 på UTEFEST, betala för 1! 

Utefest, Sveriges ledande friluftsfestival, nylanseras i Järvsö 6–8 september. På utefest.se kan du läsa mer om arrangemanget – och där kommer programmet att presenteras i sin helhet längre fram i vår. 

Just nu har vi ett boka tidigt-erbjudande: Köp 2 Utepass, betala för 1! En perfekt julklapp till vännen du vill ta med dig till Järvsö i höst. För att ta del av erbjudandet, som gäller till och med 31 december, går du in på utefest.se och anger koden ”earlybird”.

Klicka här för ett Utefest-kort som du kan skriva ut och lägga under granen!

Är du sugen på att hänga med oss till Järvsö 6–8 september? Här kommer en liten checklista som förklarar upplägget steg för steg:

1. KÖP DITT UTEPASS

Utepasset ger dig tillgång till alla aktiviteter under Utefest i Järvsö 6–8 september: Guidade turer (paddling, stigcykling, skogsbad, vandring, utematlagning, löpning, yoga …), massor av workshops, föreläsningar, livemusik och mycket annat. 

2. BOKA DITT BOENDE

När Utepasset är bärgat är det bra att boka boende på Camp Järvsö – särskilt om du vill sova i hotellsäng, glampingtält eller ta med egen husbil. Tältplatser finns det gott om. 

3. TA DET LUGNT

Följ @utemagasinetsverige här på Instagram och se Utefest-programmet växa fram under våren. Har du förslag på aktiviteter eller inspiratörer du vill se på Utefest? Mejla till redaktion@utemagasinet.se.

4. BOKA AKTIVITETER

Längre fram i vår, när programmet är komplett, skickar vi ut en länk till alla som köpt Utepass. Via den kan du boka in dig på de turer och workshops där deltagarantalet är begränsat. 20 procent av platserna sparas och släpps en vecka före Utefest. Observera att det pågår en massa aktiviteter parallellt under dagarna – det finns ingen risk att du står sysslolös! 

För den som är intresserad kommer också längre fram erbjudanden om att boka tågresa, matpaket och tältplats i samband med Utefest.

5. TA DIG TILL JÄRVSÖ

Till Järvsö kan du åka tåg (3 timmar från Stockholm, drygt 7 timmar från Göteborg, knappt 2 timmar från Östersund …), och vi kommer att ha anslutande buss till Camp Järvsö vid vissa avgångar (se utefest.se). Parkering för egen bil finns. 

6. ÄNTLIGEN UTEFEST!