Missa inte vårt nyhetsbrev!

Missa inte vårt nyhetsbrev!

Du har väl inte missat att Utemagasinet har kickat igång ett nytt nyhetsbrev? Det är vår digitala redaktör Emma V Larsson som knåpar ihop det, och hon utlovar spännande utenyheter varannan vecka framöver.

Så, vad kommer man att hitta i Utemagasinets nyhetsbrev?

– Det blir en mix av härliga tur-tips, aktuella utenyheter, produkt-guider, goda recept, friluftskunskap i säsong, utlottningar av fina prylar och kläder, och mycket mer.

Om man redan läser Utemagasinet i print och på webben, och kanske följer oss på Instagram och Facebook – behöver man verkligen ett nyhetsbrev också?

– Det tycker jag absolut! Ibland hinner man inte läsa och följa allt, man måste ju ta sig tid att gå ut i naturen och göra roliga saker också. Då kan det vara fint att få ett nyhetsbrev med jämna mellanrum, som lyfter fram det mest aktuella.

Det låter ju alldeles perfekt. Hur sajnar man upp sig?

– Om du redan är prenumerant på Utemagasinet får du vårt nyhetsbrev automatiskt till den mejl-adress som du har uppgett. Är du inte prenumerant går du bara in på utemagasinet.se och anmäler dig till nyhetsbrevet. Gör det, så hörs vi varannan vecka! 

  • Få utemagasinet.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!