Vinn dojor från Black Diamond!

Black Diamond gör smart och funktionell utrustning för klättring, skidåkning och annat aktivt uteliv. Klätterskor har man gjort länge, men på sistone har utbudet breddats till att även omfatta skor för stigar och gator. Nu kan du vinna deras nya modell Circuit.

Black Diamonds nya modell Circuit ingår i kategorin Performance Lifestyle Footwear, som beskriver ganska väl vad det hela handlar om: snygga vardagsskor som är tåliga nog att ha på äventyr.

Circuit är framför allt en mjuk och skön promenadsko, med luftig överdel i stickat, som konstruerats för att tåla tuffa tag och stå emot väta. Yttersulan är i slitstarkt gummi som greppar bra på hala stenar, och även tåpartiet är gummiförstärkt. Skon har designats med vägen till klätterklippan i åtanke, men den funkar lika bra till allt lättsamt uteliv.

Vill du vinna ett par Circuit Approach? Vi har två par att lotta ut, ett i dam- och ett i herr-modell. Allt du behöver göra är att svara rätt på vår tävlingsfråga nedan. Senast 27 augusti behöver vi ditt svar – och glöm inte ange storlek. Väljer du mellan två storlekar så ta den större, tipsar köpare på eu.blackdiamondequipment.com. Rekommenderat pris är 999 kronor paret. 

Tävlingen är avslutad, nedan ser du de korrekta svaren (grön text).

1 . I vilken amerikansk delstat ligger Black Diamonds huvudkontor?

  • Få utemagasinet.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!