”Skogen är kärlek för mig”


Kan du berätta lite om dina tatueringar?
– På ena underarmen har jag två korslagda kanotpaddlar samt fyra motiv runt om föreställande eld, skog och vatten/vågor. Längst upp är Punisher, den sticker kanske ut lite men budskapet är att man ska ta hand om naturen och visa den respekt, annars… Paddlarna är mina egna kanotpaddlar.

På bröstet finns träd och fåglar varvat med hjärtan. Skogen är kärlek för mig.

Jag har ett helt naturlandskap på ena överarmen med vatten, berg, skog och vattenfall. Allt går i svart förutom tre figurer i rött – en Mtb-cyklist, en terränglöpare och en kajakpaddlare. På baksidan av armen har vattnet frusit till is och där finns en blå figur, en blåfrusen vinterbadare!

Vad betyder den tatueringen?
– Idén till tatueringen på överarmen kommer från att jag gillar att göra dessa olika aktiviteter ute i naturen. MTB gillar jag mest, framförallt när det lutar nerför…och bada gör jag året om. Jag brukade springa en del förut, mestadels terrängultralopp. Kajakpaddling är roligare ju större utmaning det är, och jag paddlar alltid någon av de kajaker jag själv byggt. Men kanadensare är vad jag roar mig för stunden om sjön står på menyn.

"Tatueringen är en hyllning"

"Tatueringen representerar en plats"