Fjällfest 17-20 april

Artisten Dogge Doggelito, äventyraren Renata Chlumska och Jämtland har fått en gemensam nämnare.

— Med Fjällfest vill vi skapa en tradition, en årligen återkommande happening varje vårvinter för skidåkare, fjällsportintresserade och bransch. Ett tillfälle att umgås och träffa likasinnade, få koll på trender, sätta trender, uppleva och byta erfarenheter, säger Kalle Grahn redaktör på Utemagasinet och projektledare för Fjällfestivalen.

Dagarna fylls med vackra toppturer, njutarturer i dalgångarna, kurser i fartfylld snow kiting, fotografering, snö- och lavinkunskap med mera. Allt i området runt Storulvån och Sylarna. På kvällarna kan man lyssna till föreläsningar av Sveriges främsta äventyrare som till exempel Fredrik Sträng och Renata Chlumska, kika på Banff Mountain Film Festival, njuta i bastun och av mat och vin. På scenen underhåller Latin Kings-stjärnan Dogge Doggelito och El Primo.

Lös ett festivalpass för 900 kronor för alla dagarna så får du fritt delta i alla aktiviteter, turer, kurser och föreläsningar. Du får dessutom tillgång till stationens alla faciliteter inte minst den nybyggda bastuanläggningen. Även dagliga transporter med vessla till och från Sylarna ingår.