Res med Naturkompaniet

Utrustningsspecialisterna Arc’teryx, Bergans och Norrøna är redan igång – de säljer äventyrliga resor till sina kunder, och bygger på så vis närmare relationer.

Nu hakar även Naturkompaniet på tåget och lanserar, tillsammans med Äventyrsresor, den nya satsningen Naturkompaniet Resor. Med start efter nyår ska man arrangera resor till spännande platser, i Sverige och utomlands.
– Allt fler vill ha naturupplevelser som är unika, väl paketerade och som arrangeras på ett hållbart sätt. Med vår kunskap om äventyr, friluftsliv och utrustning, kombinerat med vår samarbetspartner Äventyrsresor som har mångårig erfarenhet av att arrangera specialresor, är vi övertygade om att det kan bli hur bra som helst, säger Henrik Hoffman, vd på Naturkompaniet.

I januari avgår premiärresan, det blir ett vinteräventyr i Lappland med vintertältning, snöskovandring och hundspann. Under våren och sommaren 2021 följer ett pärlband av nordiska äventyr – till exempel segling och topptur i Norge, björnsafari i Finland och klättring i Bohuslän. Förhoppningen är att det ska finnas något för alla smaker i utbudet, säger Henrik Hoffman.
– Vi har försökt hitta något för alla våra kunder. Både lite mer äventyrliga och lite lugnare, men alla med fokus på naturupplevelser och att lära sig nytt kring friluftsliv och utrustning.

Gå in på naturkompaniet.se/resor för att läsa mer om satsningen och kolla in resekalendern.