Välkommen på Fjällfest!

Dagarna fyller vi med guidade turer, kurser och seminarier. Det blir toppturer på skidor, längdskidåkning, snöskovandring, lavinkunskap, vintertältning och mycket mer. Om kvällarna äter vi goda middagar tillsammans, lyssnar på inspirerande föreläsare och delar erfarenheter. 

Fjällfest är till för dig som älskar vinterfjäll – och dig som är nyfiken, men kanske aldrig upplevt fjällen om vintern. Vi vill skapa en mötesplats som är öppen för alla, med gemenskap och uteglädje i fokus. Oavsett färdighetsnivå kommer du garanterat att få prova nya aktiviteter, och lära dig nya saker, i en helt oemotståndlig miljö.

Utepasset som gäller från torsdag eftermiddag till söndag lunch ger dig tillträde till Fjällfest i Vålådalen. Under dessa dagar får du hänga med på spännande äventyr, inspireras av kunniga guider, lära dig av de bästa inom vintersport och umgås under dygnet med likasinnade. Eller varför inte bara njuta av den vackra natur Jämtland och Vålådalen har att erbjuda. Låna utrustning av valfri sort och ge dig ut i det vackra vinterfjäll-landskapet. På plats i Vålådalen möter du Sveriges främsta experter inom vinterfriluftsliv och får testa utrustning och kläder från våra partners. 

Läs mer och boka HÄR!