Vi ses på UTELIV(e) i helgen!

 Fredag 19/3

17:00–18:00

* Välkommen till UTELIV(e)

Utemagasinets chefredaktör Marie Kjellnäs presenterar kvällens program, inklusive tävlingar med fina priser.

* Vinter i Vålådalen

Vålådalen i västra Jämtland är en pärla för den som gillar turskidåkning, toppturer, längdskidåkning, snöskovandring och mysigt boende. Vi möter Jonas Ågren, VD på Vålådalens Fjällstation.  

* Fjällvandra med din hund

Kan alla hundar fixa en fjällvandring? Hur kommer man igång? Vad är viktigt att veta? Hundfysioterapeuten Maja Bohlin, som driver Åre Outdoor Dogs, ger sina bästa tips.

 * Klä dig rätt för vinterfjäll

Hur håller man sig varm och torr i alla väder? Det vet Juhani Dufva från norska ullspecialisten Aclima, som bjuder på en praktisk kurs i lager-på-lager-principen.

* BONUS: Musik kring lägerelden

Klockan 18:00 får vi besök av trubaduren Erik Gullemo i UTELIV(e)-studion. Han bjuder på en exklusiv spelning för Utemagasinets följare.


Lördag 20/3

17:00–18:00

* Välkommen till UTELIV(e)

Utemagasinets chefredaktör Marie Kjellnäs presenterar kvällens program, inklusive tävlingar med fina priser.

* Våga vintertälta

Vill du gå på tur och tälta på vintern? Emelie Sellberg, grundare till Outdoor Buddies som hyr ut friluftsutrustning, går igenom grunderna steg för steg.

* Läckert lagat på stormkök

Vi pratar utematlagning och stormkök med Hanna Hervall från jämtländska Trangia, medan utekocken Eric Tornblad bjuder på nylagade rätter.

* Mixa goda utedrinkar

Bartendern Bella Porcile (@mixedbybella) experimenterar med vilda växter och bär i sina cocktails. Vi lär oss mixa tre av hennes mest populära skapelser. Skål!