Vinn lyxig weekend i Åre!


Vinn lyxig weekend i Åre!

Holiday Club i Åre har profilerat sig som fjällens träningshotell, med sitt fina läge mitt emellan Åreskutan och Åresjön och gymmet Sats på taket. Konceptet Active Inclusive erbjuder guidade turer och träningspass både ute och inne efter säsong – och personalen tipsar gärna om lokala stigar, leder och paddelstråk.

Nu har du som läser Utemagasinet chansen att vinna en höstweekend med boende på Holiday Club, inklusive tågresor, för dig och en vän. De rymliga dubbelrummen har även plats för två barn i bäddsoffa, så vinsten kan användas som familjeweekend. Vinstvärdet är cirka 7 000 kronor för vistelsen, som innefattar två nätter i dubbelrum inklusive fjällfrukostbuffé och fri entré till bad och träning. Värdet för tågresorna är cirka 1000 kronor styck (skiftar beroende på hemort). Vinnaren väljer själv datum för vistelsen, dock senast sista december 2018.

För att vara med i tävlingen behöver du bara svara på frågan: Vad är du sugen på att göra i Åre under din aktiva weekend? Tävla här nedan, senast 25 oktober. 

 

Lycka till!

Vinn lyxig weekend i Åre!