Vinn anorak från Bergans!


Vinn anorak från Bergans!

Stranda Insulated Hybrid Anorak är både vind- och vattentät samt andas bra, tack vare Bergans Element Active-membran med minst 10 000 mm vattenpelare. Den är fodrad med Primaloft Gold Eco Active+ som värmer i kylan.

Ventilationsdragkedjorna gör det enkelt att reglera temperaturen. En av dem går hela vägen från armhålan till anorakens nederkant, vilket gör den lätt att ta av och på. Den höga kragen och den avtagbara snökjolen skyddar mot snöduschar.

Den nya Strandaserien är Bergans mest hållbara skidkollektion någonsin. Samtliga plagg är tillverkade av återvunnet material som infärgats genom miljövänlig Spindye-teknik, där man dragit ned ordentligt på användandet av vatten och kemikalier. Stranda Insulated Hybrid Anorak är alltså inte bara snygg, smart och funktionell – den lämnar dessutom ett mindre ekologisk fotavtryck. Finns i både herr- och dammodell.

Vi har två anoraker att tävla ut, en dam och en herr. Vill du vinna en? Svara då bara på frågan här nedanför. Tävlingen pågår till och med den 25 november.