Vinn stekhäll från Dalum!


Vinn stekhäll från Dalum!

Basen i Dalums sortiment är själva stekhällen, som finns i tre olika storlekar: 30, 40 och 50 centimeter i diameter. Den tillverkas i Sverige av lokalt kolstål och kan användas både över öppen eld och med gasolbrännare.

Med hällen följer en formsydd väska i återvunnen polyester som kan bäras på ryggen eller över axeln. Den har ett par olika förvaringsfickor, bland annat en för sittunderlaget i merinoull som du får på köpet.

Utemagasinet har botaniserat på Dalums lager och satt ihop två stycken kit som du nu kan tävla om.

I det ena finns den mindre stekhällen (30 centimeter) med tillhörande väska, perfekt för 1–2 personer – och som bonus får du Dalums egen goda pannkaksmix med blåbär.

Det andra vinstkitet har exakt samma beståndsdelar, men hällen är den mellanstora på 40 centimeter som passar 3–5 personer.

30-hällen väger 1,3 kilo och den vinsten har ett sammanlagt värde på 1 595 kronor. Motsvarande för 40-hällen är 2,4 kilo och sammanlagt 1 895 kronor. För mer info, se dalumsweden.se.

Sugen på att vinna en stekhäll? Svara nedan på månadens tävlingsfråga, senast 30 september. Ange vilket kit du hoppas på att vinna. Lycka till!

Vinn stekhäll från Dalum!