Utemagasinets event

På Utemagasinets event vill vi skapa en mötesplats för alla; nybörjare som inbitna friluftsrävar. Ett sätt att umgås, byta erfarenheter och kunskaper – men även ett sätt att upptäcka variationen i friluftslivet. Vi tror att gemenskap är den viktigaste ingrediensen till ett lyckat arrangemang. På våra event bor vi tillsammans, umgås, skrattar och provar på nya utmaningar i en inspirerande miljö.

UTEFEST 2024

TIllbaka 6-8 september 2024

Sveriges ledande friluftsfestival är tillbaka! Vi är i full gång med att skapa ett maffigt program för vår nystart i natursköna Järvsö 6–8 september 2024. Programmet kommer att presenteras i sin helhet i vår, men håll utkik på Utemagasinets instagram redan nu – där presenteras nya programpunkter löpande.

Utefest är, för dig som missat det, en mötesplats i verkligheten för alla som älskar friluftsliv eller är nyfikna på att prova. Under en långhelg hänger vi tillsammans på mysiga Camp Järvsö, där vi dukar upp ett smörgåsbord av guidade turer, workshops, föreläsningar och annat kul. Ditt Utepass ger dig tillgång till alla programpunkter, och du bestämmer själv vilka du vill vara med på. Vad sägs om paddling på Ljusnan, matlagning över eld, stigcykling på berget i byn, skogsbad, upplevelselöpning och svampkurs – till exempel?

När det mörknar tänder vi lägereldarna, småpratar om dagens friluftsliv, välkomnar kvällens liveband och öppnar Utebaren. När ögonlocken börjar dippa smyger vissa iväg till tältängen och kryper ner i sin sovsäck, medan andra föredrar bäddad hotellsäng, glamping eller egen husbil. På Camp Järvsö finns alla möjligheter – du bokar boende separat via länken här

Fram till den 31 december har vi en riktigt bra deal, där du som anger koden ”earlybird” får två Utepass till priset av ett! Varför inte ge bort den ena i julklapp till en partner, kompis, förälder, kollega eller tonåring som kan behöva lite mer friluft i livet?

Läs mer och boka ditt Utepass på utefest.se


Frågor? Kontakta eventansvarig: martin.appelros@egmont.se