Årets utesemla: Korvbrödsemlan

Vill du fira fettisdagen vid lägerelden? Förra året trendade krabbelursemlan och nu presenterar vi: Korvbrödssemlan. Ta tillfället i akt att smaka denna goding, signerad vår utekock Pontus Karén.

Foto: Pontus Karén

I dessa tider dyker det upp nya varianter på den klassiska semlan var och varannan dag. Krabbelursemlan var en hit förra året och här är den nya som passar perfekt vid lägerelden: Korvbrödssemlan. Detta fina recept har vår utekock Pontus Karén lagt ut på sin Instagram. Där hittar du också en instruktionsvideo om du behöver lite extra inspiration.

Du behöver:

Korvbröd
Vispad grädde
Mandelmassa
Nutella

Tips: Lägg över grädde och nutella i spritspåsar, så slipper du kladdet.

Fyll korvbrödet med grädde, lägg sedan på mandelmassa i valfri mängd.
Toppa med nutella och eventuellt med florsocker om så önskas.
Avnjut med fördel vid lägerelden efter korvgrillning.