Vinn miljötält från Urberg!

I månadens tävling har du chansen att vinna Zero Color 2-Person Tunnel Tent från svenska Urberg. Istället för att färga tältduken – en process som kräver en hel del kemikalier och vatten – har man sytt tältet av mestadels ofärgad duk.

Att välja färg på tältet är inte det lättaste. Grönt och jordtoner smälter diskret in i naturen medan rött, blått och gult syns på långt håll – på gott och ont. Men ett ofärgat tält då, har du funderat på det?

I månadens tävling har du chansen att vinna Zero Color 2-Person Tunnel Tent från svenska Urberg. Istället för att färga tältduken – en process som kräver en hel del kemikalier och vatten – har man sytt tältet av mestadels ofärgad duk. Tillverkningsprocessen blir därmed mer miljösnäll. Den vita duken kommer väl inte att smutsas mer än en grön eller röd, men du kan räkna med att fläckar och märken syns på ett helt annat sätt. Det kan du se som härliga minnen från dina äventyr i naturen, tipsar Urberg i sin marknadsföring av tältet.

Detta komfortabla tunneltält för två väger in på 3300 gram och har innermåtten 230 x 120 x 100 cm. Tre färgkodade tältstänger med matchande kanaler gör uppsättningen enkel och smidig. Vattenpelaren är 3000 på ytterduken och 5000 på tältgolvet, båda i polyester. Tältet har en huvudingång med stor absid, där du har gott om plats för packning, samt väderskyddade ventilationsöppningar på båda kortsidorna.

För att vinna tältet svarar du frågan nedan och sista tävlingsdag är 5 maj.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD.
Stort grattis Bjarne Antonsen till vinsten!